Tilmelding til gymnasiebesøg – Gymnasiebesøg - Niels Bohr Institutet - Københavns Universitet

Gymnasiebesøg > Alle emner > Vand på Mars > tilmelding

Gymnasiebesøg på Niels Bohr Institutet

Tilmelding til foredraget Vand på Mars

Fremgangsmåde

Fremgangsmåden er at en lærer eller anden kontaktperson udfylder denne webbaserede formular med oplysninger om antal, klassetrin, niveau mv. Disse oplysninger sendes videre til bl.a. de undervisere på instituttet, der kan varetage det ønskede foredrag eller øvelse, så de kan aftale indbyrdes hvem af dem, der kan medvirke ved den aktuelle lejlighed. Samtidig får instituttets medarbejdere  kontaktoplysninger på gæsterne, så de eventuelt kan aftale om indhold mv. og der er samtidig mulighed for at aftale ændringer af tidspunkt el.lign. som kan være nødvendigt for at gøre besøget muligt.

Samtidig starter en proces med bestilling af lokale til besøget, så vidt muligt på det sted, hvor de pågældende forskere holder til. Det kan dog være nødvendigt at flytte et besøg til en anden adresse i nærheden hvis der ikke er ledige lokaler med tilstrækkelig plads.

Yderligere oplysninger

I kan få yderligere oplysninger hos Michael Quaade, telefon: 2485 1378 eller email:
mquaade@nbi.ku.dk

Besøget

Kun på det angivne tidspunkt
Kan være et andet tidspunkt samme dag
Kan være en anden dag samme uge

Holdet kan kun forstå dansk
Holdet foretrækker at foredraget er på dansk Holdet kan sagtens følge et foredrag på engelsk

I kan bestille mere end ét besøg, enten hvis I vil have flere besøg hen over dagen eller hvis I vil have ét ud af en række besøg.

Vi bestiller kun dette besøg
Vi vil gerne have ét ud af de besøg, vi har bestilt
Vi vil gerne have alle de besøg, vi har bestilt

Skriv eventuelt særlige ønsker med hensyn til prioritering, rækkefølge mv.

Skolens navn og adresse

Lærer/kontaktperson

Bemærkninger

Felter markeret med * skal udfyldes.